Zeer tevreden met mijn Thuisin vloer!

Ik ben niet echt een klusser, dus ik keek een beetje op tegen het feit dat ik een paar maanden geleden moest verhuizen uit mijn studentenkamer. Ik had onder meer een vloer nodig in het nieuwe appartement en ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen. Aangezien mijn nieuwe huis in de buurt van een Thuisin winkel was, ben ik maar meteen even langsgegaan. Daar ben ik achteraf zeer blij mee, want ik heb goede hulp gehad bij het kiezen van een vloer en uiteindelijk heb ik ook gekozen om mijn vloer laten leggen door een stoffeerder. Kan deze winkel dus echt aanraden aan iedereen die graag een mooie vloer wil, maar niet zeker weet wat precies bij hun huis past. En ook niet onbelangrijk: als je niet weet hoe je een vloer moeten leggen of je hebt hier geen zin in, dan helpt Thuisin je daar ook bij!

Mijn ervaring

Ik werd zeer vriendelijk begroet in de Thuisin winkel en ik heb mijn situatie en wensen uitgelegd: ik wilde absoluut geen donkerkleurige vloer! Daarnaast wilde ik graag een duurzame vloer hebben, want ik zie mezelf wel nog een tijdje wonen in mijn nieuwe huisje. En ook niet onbelangrijk: ik wilde een makkelijk te onderhouden vloer en daar niet al te veel geld aan kwijt zijn. In de winkel lagen allemaal staaltjes en sfeerfoto’s van allerlei soorten vloeren, dus ik kon maar moeilijk kiezen! Uiteindelijk ben ik voor een lichtbruine/beige laminaten vloer van het merk Ambiant gegaan. De vloer kon ik meteen bestellen in de winkel en ik heb ook maar aangegeven dat ik niet weet hoe ik laminaat moet leggen. Gelukkig kon ik in de winkel een stoffeerder inhuren en die heeft het zeer netjes in mijn huis gelegd. Ik kan nu dus volop genieten van een prachtig licht huis en ben erg tevreden met mijn vloer!