Senioren hulp Nederland is er voor het verhuizen van senioren!

Seniorenhulp Nederland is de ideale partner als het gaat om het goed laten verlopen van een senioren verhuizing. Wij van seniorenhulp Nederland zijn ervaren in het goed laten verlopen van een verhuizing van senioren. Wanneer u voor ons kiest zullen wij ervoor zorgen dat alle waardevolle spullen en meubels voorzichtig worden vervoerd. Het is de taak van seniorenhulp Nederland om ervoor te zorgen dat alle spullen heel aankomen bij de nieuw woning. Daarom gaan wij zeer nauwkeurig te werk om ervoor te zorgen dat er niks kapot gaat. Seniorenhulp Nederland is beste optie als het gaat om vervoeren van Senioren!

Extra ondersteuning nodig bij ontruiming?

Wat kan er weg en welke spullen zijn nog bruikbaar? Hoe krijgt u de zware meubels en apparaten opgetild en veilig vervoerd? Dit zijn slechts enkele vragen waar u tegenaan zult lopen na het overlijden van uw geliefde. Wij begrijpen als geen ander dat extra ondersteuning fijn is in deze periode. De ontruiming na overlijden wordt door ons volledig uit handen genomen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Hoe handelen wij?

Alle woningen worden leeg, netjes en fris opgeleverd. In geval van een koopwoning kunnen we ook in 2 fases werken:

  1. In overleg met de makelaar deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten
  2. De woning na de verkoop geheel leegruimen conform de overeenkomst met de kopers

Als wij tijdens onze werkzaamheden persoonlijke of waardevolle eigendommen aantreffen overhandigen wij deze altijd aan onze opdrachtgever.