Sigma muurverf ideaal voor jouw muren

Sigma muurverf

Sigma Muurverf wordt gebruikt om je muur te beschermen, of het een kleur te geven. Als je muurverf hebt van hoge kwaliteit zal je dit ook terug zien in de dekkracht. Muurverf van goede kwaliteit is ook makkelijker te reinigen het gaat dat niet glimmen. Goede kwaliteit verf is wel duurder, maar het heeft ook veel voordelen. De klus is sneller geklaard doordat de verf beter dekt. Hierdoor verbruik je ook minder verf, wat in verhouding weer kostenbesparend is. Je kan meer vierkante meters uit een blik of emmer halen.

Sigma muurverf

Het assortiment van Sigma muurverf bestaat onder andere uit:

–          Sigma buitenmuurverf en binnenverf

–          Sigma sigmacryl

–          Sigma sigmapearl

–          Sigma sigmatex

–          Sigma sigmulto

–          Sigma perfect matt

Met al deze verschillende types kun je elke muur schilderen in een snelle tijd. Sigma heeft een breed assortiment. Je hebt muurverf voor binnen, maar de muurverf kun je ook toepassen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en gipskartonplaten.

De voordelen van elk soort

Voor een gladde afwerking van je muren heb je verschillende soorten verf zoals de Sigma Sigmacryl, dit is een super dekkende muurverf voor binnen, deze is makkelijk te verwerken en heeft geen geur, je kunt hem dus gelijk weer gebruiken. Sigmapearl, is een zeer goed reinigbare muurverf. Deze gebruik je in je keuken, trapgat of de gang.Renova Isotop, is een sterke isolerende muurverf. Deze is ook geurarm, dekt goed en heeft schrobklasse 1. Sigmaresist en fungi, zijn schimmelbestendige muurverven voor binnen.

Spackverf,is speciaal voor spack of andere spuitpleister ondergronden.  sigmatex en sigmatin. Gebruik je ook voor de gladde afwerkingen van muren. Als je streeploos schilderwerk wilt leveren dan gebruik je Sigma Perfect Matt.

Voor een decoratie afwerking gebruik je Sigma Sigmulto Metallic Satin of Sigma Sigmulto Effino Supermatt. Voor een gladde afwerking van gevels maak je gebruik van Sigma FaƧade Topcoat Satin.