Op zoek naar LED tl-armaturen?

Ben je op zoek naar LED tl-armaturen? Ledlampen.nu vind je diverse LED tl-armaturen die je tegen een betaalbare prijs kunt bestellen. In deze blog vertellen we je alles hierover, zodat je precies weet wat de voordelen zijn van het bestellen bij deze partij.

Aanbod LED tl-armaturen

Bij Ledlampen.nu vind je twee verschillende LED tl-armaturen. Denk bijvoorbeeld aan de IP20 LE. Dankzij de montagebalk heeft dit type geen starter nodig en heeft van zichzelf geen ballast. Om deze reden werken deze LED tl-armaturen optimaal en storingsvrij! Het LED opbouwarmatuur is IP20 gecertificeerd en wordt gebruikt in droge ruimtes, zoals garages, zolders, kantines en sportcomplexen. De LED tl-armaturen zijn eenvoudig aan te sluiten. 

Waterdichte IP65 LED tl-armatuur

Dan is er nog een waterdichte variant in het aanbod. De waterdichte LED armatuur is gemaakt van polycarbonaat. Deze polycarbonaat behuizing maakt het LED armatuur uitermate geschikt voor vele toepassingen, bijvoorbeeld in magazijnen, productieruimtes of stallen. De ammoniakdamp in veestallen heeft geen invloed op het lichtvenster. Zo zal het LED armatuur niet verkleuren of matteren. Daarnaast is het armatuur slagvast en raakt het niet snel beschadigd. Ook zijn de LED armaturen eenvoudig door te verbinden.

Waarom bestellen bij Ledlampen.nu?

Het bestellen van LED tl-armaturen bij Ledlampen.nu heeft diverse voordelen. Zo krijg je altijd 1 tot 5 jaar garantie op jouw aankopen. Daarnaast hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is. Wanneer je namelijk voor 23:00 uur een bestelling plaatst, heb je jouw aankoop de volgende dag al in huis. Verder hoef je geen verzendkosten te betalen indien je een aankoop verricht vanaf €50..

Hulp nodig bij LED tl-armaturen bestellen?

Na het lezen van deze blog is het tijd om een kijkje te nemen tussen het aanbod LED tl-armaturen. Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen, zodat je uiteindelijk een geschikte keuze kunt maken.