Glasfolie bestellen

glasfolie

Onlangs hebben wij voor ons bedrijf glasfolie besteld. Dit was nodig om de inkijk op de beneden verdieping uit te sluiten. Sinds kort hebben wij betrekking genomen in een nieuw pand, midden in de stad. Beneden en boven hebben wij kantoren zitten. Echter de benedenverdieping heeft last van nieuwsgierige voorbijgangers. Soms is het zo erg dat hier de werkzaamheden onder te lijden hebben. Gordijnen of iets in die trend is geen optie. Maar een folie voor op de ramen dat was een uitstekend idee. Bovendien kan je hier de naam van het bedrijf in laten maken.

glasfolie

Zeer mooie glasfolie besteld

Via WindoDeco hebben wij een bestelling geplaatst en deze hangt inmiddels al. De inkijk is verdwenen en iedereen kan weer ongestoord aan het werk gaan.

Ook thuis hebben wij onze ramen met deze folie beplakt. Het staat geweldig en de inkijk, die wij voorheen hadden, is nu uitgesloten. Heel makkelijk kan je een ontwerp hier laten maken. Je moet enkel de stappen op de website volgen en de juiste maten doorgeven. De rest wordt voor je geregeld. Mocht je niet zo handig zijn om een ontwerp te maken, dan is dat geen enkel probleem. Want tegen betaling is het ook mogelijk om een ontwerp te laten maken. Neem hiervoor contact op met dit bedrijf. WindowDeco kan veel betekenen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Bekijk de website voor de mogelijkheden.