Wil jij een regendouche? Zoek dan niet verder!

regendouche

Als je opzoek bent naar een regendouche ben je bij Sanispecials op het juiste adres. Zo hebben ze veel douches van het merk Grohe. Veel klanten raden dan ook vaak Grohe aan als hét merk voor je badkamer. Ze maken niet alleen douches maar ook toiletten en wastafels. 

Dit en meer kan je zelf ook bekijken bij Sanispecial ze hebben een site of ga langs bij de fysieke winkel en bekijk wat ze op voorraad hebben voor jou.

Zijn regendouches beter dan normale douches?

Een regendouche toevoegen aan je badkamer is natuurlijk een luxe. Met de grote diameter van de douchekop en de speciale manier waarop het water uit de douchekop komt vallen voelt het alsof je in de regen staat, maar dan lekker warm! Dit rustgevende en relaxte gevoel komt voornamelijk omdat de regendouche niet als een normale douche het water eruit laat spuiten. Een regendouche maakt gebruik van zwaartekracht om het water als regen te laten vallen waardoor de straal zachter maar toch goed dekkend is. maar integendeel het water eruit laat vallen als een soort wolk wanneer het regent. Is het hierdoor beter dan de normale douche? Niet perse, niet iedereen vind het fijn sommige mensen houden ervan als het water wat harder aanvoelt plaats van zo zacht op de huid. Maar met regendouches heb je ook nog steeds een normale douchekop er bijhangen dus kan je altijd kiezen wat je op dat moment wilt. Maar als je nog steeds geen fan bent van een regendouche heeft Sanispecial ook genoeg anderen normale douches van het merk Grohe wat je ook kan vinden op de site of bij hun fysieke winkel.