Waarom de gietvloer betonlook zo in de smaak valt!

gietvloer betonlook

Wilt u uw werkomgeving voorzien van een professionele uitstraling? Zoekt u naar een manier om indruk te maken op uw klanten met een nieuwe vloer? Dan bent u op deze pagina helemaal aan het juiste adres! In dit blog volgen namelijk een aantal redenen waarom de gietvloer betonlook zo enorm goed in de smaak valt. Ook worden alle voordelen van deze robuuste vloer opgesomd. Los van de prachtige uitstraling, is deze vloer ook nog eens zeer functioneel. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een gietvloer betonlook? U leest het hier!

Wat is een gietvloer betonlook?

Een gietvloer betonlook is een kunststof gietvloer die wordt aangebracht op een bestaande ondervloer. Doordat dit niet van écht beton is, maar kunststof, kunt u profiteren van de vele voordelen die een kunststofvloer te bieden heeft. Een kunststofvloer kan namelijk tegen een stootje, is makkelijk te reinigen, vraagt weinig onderhoud en kan goed tegen vocht. Tevens is het mogelijk om een vloerverwarming toe te passen op de gietvloer betonlook. Dit bewijst alleen maar hoe veelzijdig de gietvloer betonlook in zijn werkelijkheid is.

Voordelen

Een van de grootste voordelen is dat de vloer duurzaam is. Dit komt omdat de vloer van kunststof is gemaakt en daardoor een lange levensduur heeft. Qua mooiheid hoeft u zich ook geen zorgen te maken, de vloer is volledig naadloos. Dit is voor veel personen een vervelend pijnpunt, maar zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden: de vloer wordt ingegoten.

Mooi én functioneel

Houdt u van een industriële stijl? Dan past de gietvloer betonlook perfect bij uw bedrijf. Mede dankzij de robuuste uitstraling, zijn deze vloeren ware hits in de industriële sector. Dit komt ook doordat de gietvloer betonlook behoorlijk functioneel is. Weet u al wanneer u een gietvloer betonlook wil aanleggen?