Verhuurmakelaar Stoit helpt je graag op weg!

verhuurmakelaar

Zoek jij een verhuurmakelaar voor jouw woning? Dan is Stoit het beste voor jou! Dit bedrijf beschikt over voldoende kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor weet je het zeker dat je bij dit bedrijf aan het juiste adres bent. Zelf waren wij ook druk opzoek naar een bedrijf die onze woning tijdelijk kon verhuren. Wij vertrekken voor twee jaar naar het buitenland om te helpen met het opbouwen van huizen. Ik zit er alleen niet op te wachten dat onze woning onbeheerd achter blijft. Zodoende zij wij gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen.

Goede verhuurmakelaar gevonden

verhuurmakelaar

Tijdens onze zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Stoit. Bij dit bedrijf heb ik voldoende informatie gelezen en hebben een afspraak gemaakt. Onder het genot van een afspraak kregen wij te horen hoe dat zij te werk gaan. Wat ik hier juist erg prettig van vindt is dat zij alles voor je uit handen kunnen nemen. Dit houdt dus in dat zelfs de huur door dit bedrijf wordt geïnd. Zo hoef je er niet naar om te kijken, maar heb je wel de garantie dat de huur wordt betaald. De kosten die zij hiervoor hanteren zijn erg aan de lage kant. Voor ons was het vrij snel duidelijk dat dit bedrijf onze woning kan verhuren.

Zij hebben vervolgens goede foto’s gemaakt en deze werden op meerdere platformen gepubliceerd. De woning is echt in een mum van tijd verhuurd en daar zijn wij natuurlijk zeer tevreden over.