Super tevreden over de nieuwe vloer van Tegelmaxx

logo_tegelmax

Ik raad het bedrijf Tegelmaxx aan je aan als je op zoek bent naar een mooie nieuwe vloer. Dit bedrijf biedt namelijk super mooie en goede vloeren aan voor een voordelige prijs. 

Mijn eigen ervaring met Tegelmaxx 

Ik ben zelf een tijdje geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Enschede. We wilde de vloer in de woon en slaapkamers graag vervangen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf bij ons in de buurt die mooie vloeren aanbiedt voor een goede prijs. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites van verschillende tegelbedrijven hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tegelmaxx ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf kwaliteits vloeren aanbiedt voor een voordelige prijs. Ook zijn er erg veel zeer positieve reviews van voorgaande akten op de website te vinden.Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje nemen in het assortiment.

badkamer-inspiratie

Een zeer groot aanbod aan vloeren 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende vloeren. Nadat we een aantal vloeren met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd erg snel geleverd een waas gemakkelijk om te plaatsen. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Tegelmaxx.