Stapelbed van de Perfect home shop

Het stapelbed van de Perfect home shop is echt een geweldig bed voor mijn zoon. Hij heeft deze enige maanden geleden zelf mee uitgezocht en hij is hier nog steeds erg blij mee en wij ook!

Ruimte besparen met het stapelbed van de Perfect home shop

De slaapkamer van mijn zoon is niet zo heel erg groot. Als er een vriendje kwam logeren, moesten wij altijd een luchtbed in zijn kamer proppen en dan kon je niet meer normaal in de kamer lopen. Ik vond dit altijd een beetje eng. Als er bijvoorbeeld iemand ‘s nachts naar het toilet moest, was ik altijd bang dat zij zouden struikelen over het luchtbed. Nu kunnen mijn zoon en zijn loge dus gezellig in het stapelbed slapen. Ook kan mijn zoon af en toe wisselen van bed: de ene keer slaapt hij boven en de andere keer beneden. Ook had mijn zoon altijd opbergruimte te kort. Al deze problemen zijn opgelost door het stapelbed van de Perfect home shop.

Extra opbergruimte

Wij hebben een la gekocht die onder het stapelbed past. In deze la kan je heel veel spullen kwijt. Veel meer dan ik in eerste instantie gedacht had. Wij hebben hier heel veel speelgoed en leesboeken van mijn zoon ingelegd, maar ook zijn pyjama, ondergoed en sokken liggen in deze la. Echt ideaal. Wij zijn dus allemaal erg tevreden met dit prachtige stapelbed!