Meubelzaak in Hilversum: Van Reenen Meubelen

Showroom

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een meubelzaak in Hilversum. Omdat we wat minder bekend zijn in deze regio, hebben wat rond gevraagd wat nu echt goede woonwinkels zijn. En zo kwamen we terecht bij Van Reenen Meubels.

Meubelzaak in Hilversum voor een volledig interieur

Meubelzaak in HilversumWe waren namelijk op zoek naar een volledig interieur. Een bank, tafel, stoelen en kasten. En het liefst ook nog accessoires en vloerkleden. Ik vind het zelf erg prettig om alles in een winkel te kopen zodat je zeker weet dat alles op tijd geleverd wordt. Het is gewoon een stuk makkelijker. Dat wil trouwens niet zeggen dat we helemaal geen wensen hadden. Want dat hadden we namelijk wel. We hebben een uitgesproken smaak met wat we wel en wat we niet mooi vinden. Gelukkig is er bij Van Reenen Meubelen zoveel keuze dat er altijd wel iets naar je smaak te vinden is.

Uitstekend advies

Omdat we zoveel nodig hadden, hebben we direct een medewerker gevraagd om met ons mee te denken. Dat werkte heel erg goed want zij hebben er echt goede kijk op en bovendien weten ze precies wat er zoal in de collectie zit. Ze hebben ons geholpen aan een fantastische nieuwe inrichting die helemaal onze stijl is. Het pas allemaal erg goed bij elkaar zonder dat we het gevoel hebben in een showroom te zitten.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

TafelOok fijn, bij deze meubelzaak in Hilversum heb je volop keuze aan kwalitatief goede meubels tegen scherpe prijzen. Er zijn ook regelmatig leuke acties waardoor je zeker niet meer betaalt dan nodig is. Kortom, bij Van Reenen Meubels kun je terecht voor je complete interieur. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod in de showroom. Je vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum.