Een airco bij Cool Summer

Voor mijn bovenverdieping van mijn huis, ben ik opzoek gegaan naar een airco. Vrienden van mij hebben dit ook laten plaatsen die waren erg te spreken over Cool Summer en dit was dan ook iets wat ik goed had onthouden. Daarom maakte ik dan ook een afspraak met deze ondernemer om een airco te kopen en deze dan ook meteen te laten plaatsen. Een vriendelijke medewerker kwam bij mij thuis om de juiste airco te kunnen aanbieden voor mijn bovenverdieping. Deze medewerker adviseerde mij zeer goed en de prijs voor de airco en het plaatsen ervan viel mij erg mee.

cool summer

Mijn onderhoud ook bij deze ondernemer

Nu ik mijn airco heb laten plaatsen door Cool Summer en daar zo enthousiast over ben. laat ik nu de onderhoud ervan ook verzorgen door dit bedrijf. Zo komen zij twee keer per jaar bij mij voor de onderhoud van mijn arco en doen zij zoal:

  • Controle op de werking van uw installatie
  • Controle van de verschillende instellingen en programmeringen
  • Technische inspectie van de buitenunit
  • Controle van de filters en koelelementen
  • Reinigen of vervangen van de filters
  • Reinigen van de lekbak en de verdamper
  • Meting van stroomverbruik

Kijk voor meer informatie op de website van deze onderneming.