Deurluifels op maat gemaakt

Deurluifels

Toen ik op zoek ging naar deurluifels kwam ik uit bij www.luifel.com. Ik ben erg tevreden over het geleverde product en wil daarom graag mijn ervaring delen.

DeurluifelsDeurluifels in alle soorten en maten

Omdat ik geen tijd heb om bij allerlei bedrijven langs te gaan, ben ik op zoek gegaan naar een webshop waar ik een deurluifel kon bestellen. Dit vond ik in luifel.com. Het assortiment is groot. Er zijn zoveel verschillende keuzes en combinaties mogelijk dat er echt voor iedereen wel een geschikte overkapping te vinden is. Zo kun je kiezen uit een strakke rechte overkapping maar ook uit een luifel met een charmante boog.

Verschillende materialen

Er is ook veel keuze in materialen. Zo kun je kiezen uit een plaat van glas, acrylaat of polycarbonaat. Het frame kan gemaakt worden van aluminium of kunststof. En qua kleuren heb je niet alleen de keuze uit rvs, wit of antraciet maar uit vrijwel alle ral kleuren! Dus ook een overkapping in een leuk kleurtje behoort zeker tot de mogelijkheden. In de webshop kun je met behulp van filters gemakkelijk een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden. Het is wel belangrijk dat je zelf goed opmeet hoe breed jouw luifel moet worden. Op basis van de breedte wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Je ziet dus ook meteen waar je aan toe bent. Je kunt vervolgens veilig via de website betalen en dan wordt de luifel op maat gemaakt.

DeurluifelsMaatwerk

In het geval van kunststof deurluifels wordt er uit voorraad geleverd. Als je daarvoor kiest, kun je binnen 2 weken je bestelling in huis hebben. Anders wordt het maatwerk en dan duurt het ongeveer 5 weken, maar dan heb je ook een unieke overkapping boven je deur.  De bestelling wordt netjes en zorgvuldig bij je thuis gebracht met een vrachtvervoerder.

Wij zijn nog elke dag blij met onze deurluifels. Het is echt een aanwinst voor onze woning.