De meeste exclusieve keukens vind je bij Roukens en van Gaalen

Roukens en van gaalen keukens logo

De mooiste exclusieve keukens vind je bij Roukens en van gaalen. Dit bedrijf ontwerpt en stelt de keuken die zij aanbieden zelf samen. Bij de ontwerpen wordt erg specifiek gelet op de persoonlijke wensen van de klant. 

Een zeer overzichtelijke en informatieve website 

Toen ikzelf op het internet op zoek ging naar exclusieve keukens kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website website van Roukens en van Gaalen ons beide het meeste aan.De website van dit bedrijf is namelijk zeer overzichtelijk en bevat veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf de keukens zelf ontwerpen en samenstelt. Ook beschikt het bedrijf over een showroom waar je samen met de adviseur van het bedrijf een aantal keukens zult bekijken en met elkaar zult vergelijken zodat hij jou het beste advies kan geven. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer tevreden met de nieuwe keuken 

In de showroom werd ik vriendelijk ontvangen en uitgebreid geholpen. De adviseur hoorde uitgebreid naar mijn persoonlijke wensen en er werd vervolgens een ontwerp en offerte opgesteld die mij beide erg aanspraken. De keuken is inmiddels geleverd en ik ben er super tevreden mee. Het bedrijf heeft uitgebreid rekening gehouden met de persoonlijke wensen die ik had.