De elektrische sigaret heeft me laten stoppen

De elektrische sigaret heeft me laten stoppen

 

Nu weet ik het tegenwoordig maar al te goed dat het tijd is geworden dat ik ga stoppen met roken. Helaas is het tot op heden nog niet gelukt en de twijfel of dat ik het wel vol kan houden slaat aardig toe bij mij. Nu weet ik het maar al te goed dat ik er wel voor wil zorgen dat ik er geen last van kan krijgen maar dat ik leer te stoppen met roken. Via het internet ben ik gaan zoeken naar de manieren waarop ik het allemaal voor mekaar kan krijgen om te stoppen met roken.

 

De nep sigaret scheelt mij een hoop geld

 

Nu dat ik het via het internet heb besteld merk ik het maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten doen. Zo scheelt het mij enorm in de kosten en kan ik ervoor zorgen dat ik met de kinderen mee kan sporten zodat ik ook leer om weer conditie te krijgen. Sinds dat ik echt gestopt ben met het roken maar ook met de elektrische sigaret voel ik me eigen een stuk beter en kan ik er weer gewoon tegen aan.